20100822

Glutenfri pajdeg

Skriver mest ner receptet för min egen skull emedan jag fortfarande kommer ihåg det...
Det använde jag till helgens Tacopaj, och det blev nog det bästa pajskalet jag någonsin gjort, glutenfritt. Blev inte så torrt och tråkigt som det tyvärr har blivit tidigare!

Räcker till en normalstor pajform.

- 4dl glutenfritt mjöl/mjölmix
- 2tsk bakpulver
- 0,5 tsk salt
- 50gr smör
- 1,5dl mjölk

Sätt in i ugnen och förgrädda i 10 min, 225gr.
Häll i vilken fyllning du nu än skall ha... och grädda ytterligare i 20min, 200-225gr.

Ska bli bättre att ladda upp mina egna bilder här... måste bara klura ut vad trixet är, även om jag laddar över bilderna får jag inte med alla!

Godnatt!

(PS.. Skinkan, svampsåsen/stuvningen och potatisarna fr mors land blev fantastiskt!) :-)

Inga kommentarer: